Προσφορές

Απολαύστε τις ειδικές προσφορές του προγράμματος MilleMiglia και των συνεργαζόμενων εταιρειών και κερδίστε περισσότερα μίλια.

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΡΗΣΤΗ

 

Η διαδικασία πρόσβασης στην αποκλειστική περιοχή του Προγράμματος MilleMiglia σύντομα θα αλλάξει.

 

Για να γίνει η αναγνώριση χρήστη θα ζητηθούν νέα στοιχεία για την απόκτηση πρόσβασης με

 

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ 

αλφαριθμητικός κωδικός με τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, αποτελούμενος από τουλάχιστον έναν αλφαβητικό χαρακτήρα, τουλάχιστον έναν αριθμό, χωρίς ειδικούς χαρακτήρες

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 

αποτελούμενος από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες με ανώτατο όριο 191 χαρακτήρες και που πρέπει να περιέχει τουλάχιστον έναν χαρακτήρα κεφαλαίο, έναν μικρό, έναν αριθμό και έναν ειδικό χαρακτήρα

 

Μετά από την πρώτη πρόσβαση με τα νέα στοιχεία πρόσβασης μπορείτε εν πάση περιπτώσει να χρησιμοποιείτε τον κωδικό σας MilleMiglia ή τον κωδικό σας  MilleMiglia BusinessConnect  και τον νέο κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στην αποκλειστική περιοχή.

 

Για να καταστεί πιο εύκολη η νέα διαδικασία πρόσβασης, ελέγξτε την ορθότητα των προσωπικών δεδομένων που είναι  καταχωρημένα  στο προσωπικό σας προφίλ και επαληθεύστε την εγκυρότητα της διεύθυνσης email και του τηλεφωνικού αριθμού.

 

Η διεύθυνση email πρέπει να είναι μοναδική και θα ταυτοποιεί μόνο ένα Μέλος MilleMiglia ή μία μόνο Εταιρεία εγγεγραμμένη στο Alitalia BusinessConnect. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email που συνδέεται με εσάς δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε άλλους χρήστες.

 

Φυλάξτε εν πάση περιπτώσει το PIN που χρησιμοποιούσατε γιατί μπορεί να σας ζητηθεί για πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από το Call Center.