Nieuws en aanbiedingen

Maak gebruik van de speciale aanbiedingen van Alitalia en diens partners en verdien meer miles.

NIEUWE MANIER OM IN JE PERSONAL AREA IN TE LOGGEN

 

De inlogmethode tot het gereserveerde gedeelte van het MilleMiglia-Programma is veranderd.

 

Vanaf 13 november 2018 moeten de nieuwe inloggegevens tijdens de aanmelding tot het Programma te gebeuren en het gebruikte e-mailadres dient uniek te zijn en maar één MilleMiglia-lid te identificeren of één bedrijf dat lid is van Alitalia BusinessConnect.

 

Voor je authenticatie zullen nieuwe inloggegevens gevraagd worden om het te openen met je 

 

GEBRUIKERSNAAM 

alfanumerieke code van minstens 8 karakters, bestaande uit tenminste een letter, een getal, zonder speciale tekens

WACHTWOORD 

bestaande uit min. 8 en max. 191 karakters waarvan minstens een hoofdletter, een kleine letter, een getal en een speciaal teken

 

Leden van het Programma die al voor deze datum ingeschreven waren, kunnen hun MilleMiglia-code en hun PIN gebruiken om hun nieuwe inloggegevens aan te maken.

 

Bij verlies van de PIN-code is het mogelijk om deze online terug te vinden via de functie PIN opvragen.

 

Om de totale veiligheid van de toegang te garanderen, is er een certificatiesysteem ingevoerd dat via mobiele telefoon of veiligheidsvraag werkt.

 

 

Nadat je je nieuwe inloggegevens hebt aangemaakt, kan je er ook voor kiezen om je MilleMiglia-code of je Alitalia BusinessConnectcode  te gebruiken als gebruikersnaam.

 

Bewaar in ieder geval  de PIN-code die je tot nu toe hebt gebruikt, omdat deze handig zou kunnen zijn om gebruik te maken van een aantal diensten die door het Call Center worden uitgevoerd.

 

FAQ

Hoe maak ik de nieuwe inloggegevens aan?

Open de inlogpagina en voer je MilleMiglia-code en PIN-code in. Vervolgens word je verzocht om een gebruikersnaam en een wachtwoord in te voeren.

 

Voor een betere beveiliging, word je verzocht om je email te bevestigen en een verificatiemethode te kiezen (op je mobiel, door geheime vraag of beide).

 

Wat is de gebruikersnaam?

De gebruikersnaam is samen met je wachtwoord  een van de nieuwe inloggegevens. Deze wordt door het MilleMiglia-lid zelf gekozen. Het is een alfanumerieke code van minstens  8 karakters, waarvan tenminste een letter, een getal, zonder speciale tekens. De gebruikersnaam is uniek, er kunnen geen twee dezelfde gebruikersnamen zijn die verbonden zijn aan twee profielen van MilleMiglia-leden.

 

Wat is het wachtwoord?

Het wachtwoord is samen met je gebruikersnaam een van de nieuwe inloggegevens. Het wordt door het MilleMiglia-lid zelf gekozen.  Het bestaat uit min. 8 en max. 191 karakters waarvan minstens een hoofdletter, een kleine letter, een getal en een speciaal teken.

 

Wat is de verificatiecode? 

Dat is een code die onmiddellijk verstuurd wordt naar het emailadres of het telefoonnummer dat is ingevoerd door het Lid voor de verificatie, om de identiteit de verifiëren.  Dit is altijd nodig wanneer er wijzigingen aan de gevoelige persoonsgegevens worden aangebracht, of om de inloggegevens terug te vinden.

 

Is de MilleMiglia-code niet meer nodig?

De MilleMiglia-code zal altijd gebruikt worden voor het verdienen en het uitgeven van miles. Na de eerste toegang, kan de MilleMiglia- of de AlitaliaBusinesscConnectcode gebruikt worden, samen met het wachtwoord, om de Personal Area te openen.

 

Is de PIN-code niet meer nodig?  

De tot nu toe gebruikte PIN-code kan gebruikt worden voor een aantal diensten die door het Call Center worden beheerd (bijv. om de balans van je miles per telefoon op te vragen).

 

Is het mogelijk om de PIN-code terug te vinden?

Ja, dit kan via een specifieke procedure. Vervolgens kan de PIN-code zo vaak als men maar wil verandert worden, in de Personal Area.

 

Kan ik mijn wachtwoord en/of mijn gebruikersnaam terugvinden? 

Ja, deze kan je beide opvragen via de link “Inloggegevens opvragen”. In beide gevallen is de veiligheidsprocedure vereist, met de verificatiecode op je mobiel of de geheime vraag.

 

Kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?

Ja, de gebruikersnaam kan gewijzigd worden in je Personal Area, onder de sectie inloggegevens. Voor deze wijziging is een veiligheidsprocedure naar keuze een vereiste. 

 

Kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Ja, het wachtwoord kan gewijzigd worden, in je Personal Area, onder de sectie inloggegevens. Voor deze wijziging is een veiligheidsprocedure naar keuze een vereiste. 

 

Kan ik mijn emailadres veranderen?

Ja, het emailadres kan gewijzigd worden, in je Personal Area, onder de sectie inloggegevens. Voor deze wijziging is de veiligheidsprocedure per email  een vereiste.

 

Kan ik mijn telefonische contactgegevens veranderen?  

Ja, het aan de account verbonden mobiele nummer kan gewijzigd worden, in je Personal Area, onder de sectie persoonsgegevens.

Het is mogelijk om het mobiele nummer dat verbonden is aan de veiligheidsprocedure te wijzigen. De wijziging vereist een nieuwe, onmiddellijke bevestiging van het nieuwe nummer via de verificatiecode.

 

 Kan ik mijn geheime vraag veranderen?

Ja, de geheime vraag kan gewijzigd worden, in je Personal Area, onder de sectie veiligheidsgegevens. Voor deze wijziging is de veiligheidsprocedure een vereiste.

Verwante onderwerpen